Prachtige boeketten bij Flora Luna

Zeg het met bloemen, dus koop een boeket in Bonheiden bij Flora Luna. Deze bloemenzaak kiest zorgvuldig mooie en gezonde bloemen om samen te stellen in een boeket. Iedereen vindt hier zijn gading. Flora Luna heeft een rijk assortiment bloemen: kleurrijke, sobere, weelderige, voordelige en exclusieve.

Voorbeeldboeketten

U kunt altijd terugvallen op de voorbeeldboeketten. Dat zijn voorgemaakte boeketten beschikbaar in alle prijsklassen. Ze zijn met liefde samengesteld en met kunde geknipt. Eigentijds of traditioneel, voor elke smaak en gelegenheid heeft Flora Luna een boeket in de aanbieding.

Verlangt u een meer persoonlijke touch dan kunt u uw bloemenboeket altijd zelf samenstellen. Flora Luna helpt u in uw keuze en werkt het geheel daarna zorgvuldig af.

Bloemenabonnement

Het is ook mogelijk om een bloemenabonnement te nemen. Het principe is simpel: u kiest hoe vaak u of iemand anders bloemen wilt ontvangen. Dat kan wekelijks, tweewekelijks, maandelijks ... de keuze is helemaal aan u. De bloemen worden dan om de zoveel tijd geleverd aan huis. U kunt daarbovenop kiezen welke soort bloemen. Wilt u een geurig seizoensgebonden boeket of verlangt u liever iets met een meer persoonlijke toets? Alles kan.

Contact opnemen

Spring gerust binnen in de winkel in Bonheiden als u een boeket wilt. Voor meer informatie over boeketten of het bloemenabonnement kunt u steeds contact opnemen met Flora Luna. Hebt u meer nood aan een bloemenstuk of een plantje? Of bent u op zoek naar een decoratieartikel? Dan kan Flora Luna zeker iets betekenen voor u.