Planten voor binnen en buiten

Bloemenzaak Flora Luna verkoopt naast bloemen ook een heleboel planten in Bonheiden. Zowel binnenplanten als buitenplanten kunt u hier vinden.

Binnenplanten

Binnenplanten zijn er in overvloed bij Flora Luna. Ideaal om uw interieur op te vrolijken met wat groen. Kamerplanten hebben ook het voordeel dat ze goed zijn voor het binnenklimaat van uw woning. Ze kunnen bijvoorbeeld luchtzuiverend werken in meer afgesloten ruimtes.

Let wel: elke plant is anders. De een heeft veel zon nodig, terwijl de ander liever in de schaduw staat. Vraag dus zeker de nodige informatie bij Flora Luna, zodat uw binnenplanten een bloeiend leven kunnen leiden in uw woning.

Buitenplanten

Flora Luna heeft ook een ruime collectie aan buitenplanten. De ideale buitenplant vinden is niet altijd evident, niet elke tuinplant aardt in elke tuin. Daarom rangschikt Flora Luna alle buitenplanten op een overzichtelijke manier. Zo kunt u makkelijk de juiste soort plant voor in uw tuin of op uw balkon terugvinden. Schaduwplanten, waterplanten, planten die veel zon nodig hebben ... ze staan allemaal logisch verdeeld.

Contact opnemen

Hebt u nog vragen over planten? Of wenst u meer informatie, neem dan contact op met Flora Luna. Flora Luna in Bonheiden verkoopt meer dan alleen planten. Ook voor boeketten, bloemstukken of decoratieartikelen bent u steeds welkom.